Logo Cora van Dijk - Lifestyle

Coaching

Stacks Image 80

Ongezonde gewoontes aanpassen

Leefstijl bestaat uit gewoontes. We hebben allemaal gewoontes die ons minder gelukkig maken. Smartphone verslaving, alcohol, negatief denken, overmatig social media gebruik, roken, stress, onvoldoende bewegen, slecht slapen, niet helpende gedachtes, etc.

Je hebt jezelf (bewust of onbewust) wat dingen aangeleerd. Die oude manieren hebben inmiddels alle tijd gekregen om sterk te worden. Dat is iets wat groeit en wat zich nestelt in jouw dagelijkse leven.

Als je dit wilt veranderen moet je jezelf iets nieuws leren maar tegelijkertijd ook iets afleren. Dat betekent dat je daar bewuster mee om moet gaan, het is dubbel werk. Maar als je dat de tijd geeft en daar energie in stopt kan dat het nieuwe normaal worden.

Ik ga je daarbij helpen daar bewust van te worden. Een nieuwe fijne gewoonte die je jezelf hebt gegeven.

Fit & Energiek

Ken je dat gevoel; druk zijn en geen tijd voor jezelf kunnen vinden. Werk, thuis en sociale contacten beroven je van je energie waardoor je soms blij bent dat je een uurtje voor jezelf kunt vinden. En als je dan even tijd hebt dan heb je geen fut.

Heb je geen idee hebt waar dit door komt? Of vermoed je zelf wel waar het mee te maken heeft?
Het is goed om te onderzoeken welke dingen je dagelijks en wekelijks doet en welke dingen je graag zou willen doen. De bewustwording waarom je dingen wel of niet doet is iets waar ik jou bij kan ondersteunen.
Stacks Image 102
Stacks Image 82

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten? Surf naar privacy.